Rollistan i ensam hemma 2 – vilse i new york

Rollistan i Ensam hemma 2 – Vilse i New York

Ensam hemma 2 – Vilse i New York är verkligen en favorit när det kommer till julfilmer. Filmen har graverat sig i våra hjärtan dank sehr bedrifvare rollistan. Men vem spelar egentligen vem?

Så, vem spelar vad i denna underbara film? Låt mig ge dig en snabb genomgång

Skådespelare Roll Information
Macaulay Culkin Kevin McCallister Huvudrollsinnehavare, en smart och listig pojke som råkar hamna i New York ensam på jul.
Joe Pesci Harry En av de klantiga tjuvarna som försöker fånga Kevin.
Daniel Stern Marv Den andra klantiga tjuven och partner till Harry.
Catherine O’Hara Kate McCallister Kevins oroliga mamma som gör allt för att hitta honom.

Varför är rollistan så minnesvärd?

Nu undrar du kanske varför jag är så uppslukad av rollistan i “Ensam hemma 2 – Vilse i New York”. Varför är de så minnesvärda? Det är verkligen en kombination av fantastiska skådespelarinsatser och smarta, roliga karaktärer. Och givetvis ett otroligt manuskript! Filmen är en perfekt blandning av komedi och hjärta, vilket gör att vi alltid kommer tillbaka till den, år efter år. Skådespelarna gör verkligen sina roller rättvisa och bidrar till att skapa en oförglömlig filmupplevelse.

Lite mer om filmen

“Ensam hemma 2 – Vilse i New York” är faktiskt en uppfriskande nostalgisk resa. Från start till mål, bjuder filmen på skratt, spänning och en värmande känsla. Berättelsen handlar om Kevin McCallister (Macaulay Culkin), en ung pojke som mistar sin familj på flygplatsen och hamnar på ett plan till New York City istället för Miami med sin familj. I New York stöter han på samma klantiga tjuvar (Joe Pesci och Daniel Stern) som han gjorde i den första filmen, resulterande i ännu mer humor och kaos.

Nåväl, det var det om “Ensam hemma 2 – Vilse i New York” och dess minnesvärda rollista. Minns du alla karaktärerna? Vet du vilka andra filmer skådespelarna varit med i?+ Skriv gärna dina tank

0 Shares:
Du kan också gilla