Känd artist misstänks för stämpling till människorov

På nyårsafton 2021 greps en välkänd artist av svensk polis, misstänkt på sannolika skäl för stämpling till människorov. Detta är kopplat till en kidnappning, misshandel och rån av en annan känd svensk artist under våren. Du har säkert hört sett och läst om detta tidigare, då artisternas kändisstatus gjort fallet uppmärksammat.

Artisten, som inte velat medverka i polisutredningen, blev utöver misshandeln även av med en Rolexklocka och andra smycken.

Kidnappning, misshandel och rån

Under våren började bilder och videor spridas på när en känd svensk artist blev misshandlad och rånad. Du har kanske sett dem, då de spreds snabbt och blev väldigt virala.

Det ska enligt uppgifter varit omkring 15 maskerade män deltog i misshandeln, och du kan se knivar på bilder och videor från händelsen. Enligt uppgifter blev offret lätt skuren med en kniv, och bestulen på en klocka och sina smycken. Offret har inte velat delta i polisutredningen, men har på sina sociala medier skrivit lite kort om händelsen.

Efter misshandeln inleddes en förundersökning, varpå den misstänkte artisten blev häktad i sin frånvaro. Det var först under ett nyårsfirande som polisen till slut fick tag på och kunde gripa honom. Läs mer om händelsen på Flashback.

Vilken känd artist misstänks för stämpling till människorov?

Polisen har inte gått ut med vem det är som de har gripit. Det vi vet är att han är en av Sveriges mest kända artister, och har kopplingar till ett ökänt gäng. Du kan på sidor som Flashback hitta djupdykande spekulationer, och många olika namn har tagits upp som misstänkta. Dessvärre får du liksom alla vi andra vänta tills mer information släpps tills du kan veta säkert.

0 Shares:
Du kan också gilla