Flying tiger är en rolig affär

Flying tiger

Vem älskar inte roliga affärer som har massvis med olika små saker som du inte visste att du behövde innan du såg dem? Flying tiger finns på många platser, bland annat i Stockholm och Göteborg, och där kan du hitta roliga och billiga saker.

Det här är en butik som vill få dig att le – så marknadsför de sig själva. Faktum är att när du strosar omkring inne i en av deras butiker, är det mycket möjligt att du också gör det. Deras utbud är roligt, överraskande och passar bra när du ska ha kalas, pyssla, inreda eller leka. 

Det är superkul med affärer som erbjuder massor av olika prylar. Där går att strosa och kika i evigheter. Här finns alltifrån heminredning, till smart förvaring och leksaker. Pysselsaker är ett perfekt exempel på en sak som du med fördel kan köpa på Flying tiger. Tejprullar i olika snygga färger och mönster, dekorationer i form av blommor och hjärtan och små djur eller varför inte ett nytt fint anteckningsblock? Här hittar du även bra skissblock. Alla som har barn vet att det går åt mängder med pysselsaker och att det kan vara kul och smart att uppdatera pysselutbudet hemma inför ett lov eller en regnig vecka. Pyssla är något du alltid kan göra med dina barn när ni inte vet vad ni ska hitta på. På pinterest hittar du massor av tips och tricks. 

Flying Tiger Copenhagen som butikskedjan heter ligger inte som man kan tro bara i Köpenhamn. Flying Tiger Stockholm eller Flying Tiger Göteborg. Välj den stad som passar dig. Butikskedjan finns i många och blir alltmer populär i olika köpcentrum. Du kan även handla online. 

Förvaring

Förvaring

Vilket rum som helst kan optimeras med bra förvaring. Kanske är det din garderob som behöver uppdateras med lite fina och smarta korgar för att få ordning bland underkläderna? Kanske är det ditt badrumsskåp som skulle må bra av små lådor.

En för hårnålar, en för tofsar, en för nagellack och en för smink som du inte använder så ofta. Att organisera är både smart och roligt. När du kikar in i dina garderober och skåp efter att ha skapat struktur med några nya korgar eller lådor blir du säkerligen också glad. Att städa och organisera är i allmänhet någonting som får människor att må bra. Flying tiger erbjuder en mängd olika förvaringsprodukter. 

Även köket kan behöva lite struktur. Det kan handla om att sätta upp ett gäng nya krokar att hänga vispar, slevar eller förkläden på. Kanske behövs nya hyllor och på dessa lite olika förvaringslådor för alla dina saker. Du kan med fördel varva kokböcker med fina föremål och snygga förvaringslådor. Ofta tillbringar vi mycket tid hemma och alldeles särskilt i köket. Att göra det trevligt och vackert hemma med ny inredning och små medel kan vara smart. Du får ordning och reda och samtidigt blir det mer harmoniskt för blicken.

Förvaring är en sådan sak som vilken inredningsspecialist kan gå totalt igång på. Det bästa med en korg eller låda är att du kan förvara vad som helst i den! Du kan strukturera vilken del som helst av hemmet, så att din vardag går smidigare och samtidigt är snyggare. När du har tröttnat eller vill organisera om fungerar din förvaringslåda lika bra att fylla någonting annat med. Det finns också massor av sätt att skapa god ordning på som du kanske inte har tänkt på. Du ska söka online efter smarta förvaringslösningar om du vill ha roliga tips och tricks. Med fantasi och ett par nya produkter för förvaring kommer du ofta långt. Att göra fint och skapa ett praktiskt hem behöver inte vara dyrt.

Utflykter och kalas

Utflykter och kalas

När du botaniserar bland produkterna på flying tiger hittar du just nu ganska mycket saker till stranden. Här kan du hitta nya strandväskan, strandtofflorna och allt du behöver för en lyckad picknick. Förutom maten förstås.

Lite godis kan du kanske slinka ned i din varukorg, men hummus, oliver och bröd får du gå någon annanstans för. En kul grej att ha till din picknick eller strandutflykt är roliga servetter. På våren och sommaren är det en toppensak att ha hemma. Fina och roliga servetter kan piffa upp vilken utflykt som helst, för att inte tala om hur det förgyller ett kalas!

Om du ska ha barnkalas kan du med fördel ta en sväng förbi Flying tiger i din stad. En fin duk, härliga servetter och pappmuggar med fina mönster är ett måste. Det kan också vara kul att köpa varsin liten krona eller tiara till alla barnen som kommer på kalaset. Här hittar du också billiga leksaker av trä eller plast. Till er fiskdamm kan du välja att stoppa ned någon liten kul leksak istället för att fylla upp med för mycket godis. Alla vet hur sockerstinna barn blir. Upp som en sol och ned som en pannkaka, som man säger. Det är kul med kalas, men mindre roligt när det har blivit tårta, kakor, glass och en stor godispåse att toppa med. Det blir bara kaos. Bättre att hålla sig till mestadels torkad frukt och kanske någon godisbit, samt en leksak i påsen.

Flying tiger finns inte bara i landets största städer utan även i mindre städer så som Jönköping och Borås. Det finns förstås många kedjor som erbjuder saker för förvaring, heminredning, pyssel och så vidare. Flying tiger är en butikskedja med ett överraskande brett sortiment och deras design är ofta riktigt fin. Sommaren med alla dess utflykter i sol och med bad, såväl som regniga pysseldagar hemma är räddade! Ett hett litet tips är också att spana in skärbrädor i trä som går att hitta till ett toppenpris! 

0 Shares:
Du kan också gilla