Filmer och tv-program med felix mallard

Nå, har du någonsin undrat över “filmer och tv-program med Felix Mallard”? Om svaret är ja, så är du på rätt plats. Felix Mallard, den unga och begåvade australiensiska skådespelaren, har gjort en stor inverkan på både film och tv-industrin. Så låt oss gräva djupare i hans karriär och ta reda på mer om hans verk.

Filmer och TV-program med Felix Mallard

Felix Mallard har medverkat i olika genrer av film och TV-program. Han började sin karriär i den populära australiensiska såpoperan “Neighbours” där han spelade rollen som Ben Kirk. Hans framträdande i serien tilldrog sig uppmärksamhet och öppnade dörrar för fler möjligheter. Sedan dess har han medverkat i framstående tv-program som “All The Bright Places” och “Locke & Key”.

Mallards filmografi inkluderar också spelfilmen “Zoe Valentine” där han spelade rollen som Isaac Jones. Trots sin ungdom har Mallard också kunnat utforska olika karaktärstyper och uttrycka sin talang i alla hans verk. Men nog om det, låt oss ge dig en detaljerad översikt över hans verk.

Film/TV-program Rolle Utgivningsår
Neighbours Ben Kirk 2014-2018
All The Bright Places Roamer 2020
Locke & Key Lucas Caravaggio 2020
Zoe Valentine Isaac Jones 2019

Slutord

Felix Mallards karriär kanske just börjar, men hans arbete har redan gjort ett bestående intryck. Med sin otroliga talang och diversifierade roller i filmer och tv-program är Felix Mallard verkligen en stjärna på uppgång. Vilket av hans verk är ditt favorit? Skicka gärna ett meddelande och låt oss få veta!

0 Shares:
Du kan också gilla