5 böcker för dig som vill uppnå finansiell frihet

Söker du finansiell frihet? Då är du inte ensam. För att uppnå detta krävs det kunskap, hårt arbete och disciplin. Om du saknar en av dessa kvaliteter, kommer du att jobba i ständig uppförsbacke. Lyckligtvis finns det många bra tips och råd att ta del av.

Med hjälp av de böcker vi listar i den här artikeln får du en bra grund, och ger dig en bra uppfattning om vad du behöver göra för att nå dina finansiella mål. Här får du möjlighet att lära dig av giganter som Napoleon Hill och Dale Carnegie, och kommer med hjälp av följande böcker att kunna förbättra ditt liv på många olika plan!

4 böcker som kan hjälpa dig att nå finansiell frihet

Nedan är viktiga exempel:

The Theory of Poker

Tycker du om att lira poker hos ett online casino? Då kan du förbättra dina odds för vinst avsevärt om du känner till de strategier och matematiska underlag som krävs för att optimera oddsen.

Om du väljer att spela mot andra spelare istället för mot huset, kan du till och med förbättra dina odds så pass mycket att du är en vinnande spelare. Se dock till att du inte spelar för mer pengar än du har råd att förlora, samt att du inte överskattar dina kunskaper.

Think And Grow Rich

Det här är en självhjälpsbok som har strax över 80 år på nacken, och klassas än idag som en av de allra bästa böckerna någonsin. Napoleon Hill är författaren bakom succén, och i boken går han igenom sina 14 principer för att leva ett framgångsrikt liv. Låter det intressant? Det borde det göra! Det här är onekligen en av de allra bästa böckerna av sitt slag, och är ett måste att läsa om du vill bli kapten över ditt eget liv!

How to Win Friends and Influence People

Den här fantastiska boken från Dale Carnegie anses av många vara den bästa boken som någonsin har skrivits. Många av världens mest framgångsrika personer anger denna bok som ett måste att läsa om du vill kunna ta dig framåt i livet, och kommer att ge dig nytta på många olika plan. Den hjälper dig att skaffa vänner, gör dig bättre på att kommunicera, ger dig möjlighet att förbättra dina finanser, tillsammans med många andra fördelar som du kommer att ha nytta av i livet!

Influence: The Psychology of Persuasion

Om du vill lära dig hur du kan påverka andra människor och undvika att falla för olika typer av sociala fällor, är det här en av de bästa böckerna som existerar. Den information och kunskap som Robert B. Cialdini bidrar med i den här boken kommer att förändra hur du ser världen och det sociala samspelet, och kommer att ge dig kunskap som du kan applicera på de flesta delar av livet.

Du kommer även kunna undvika att bli utnyttjad av säljare, vilket ger dig möjlighet att spara massvis med pengar!

0 Shares:
Du kan också gilla